budzet opstine informator za dobijanje gradjevinskih dozvola
Print
Уторак, 16 Август 2011

Попис 2011. ЈАВНИ ПОЗИВ

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ Позивају се грађани који желе да учествују у Попису становништва, домаћинстава и станова 2011. у својству пописивача да се у периоду од 15. до 19. августа пријаве у канцеларији број 22 на II спрату у згради Општине...Житорађа од 08 -13 часова.Заинтересовани кандидати дужни су да се лично пријаве у просторијама пописне комисије на тај начин што попуњавају Пријаву за учешће у попису (образац П-4б).

Општи услови: држављанство Републике Србије; најмање 18 година старости; стечено најмање средње образовање; читак рукопис; добро познавање терена, односно становање на територији насеља за које се пријављује. Детаљне информације о начину избора кандидата и о обавезама у Попису могу се видети на сајту Републичког завода за статистику www.stat.gov.rs или www.popis2011.stat.rs

eu

Интернет страница је редизајнирана у оквиру пројекта „Увођење ЕУ корпоративног модела побољшања услуга у Житорађи“, који финансира Европска унија у оквиру програма Exchange 3, а спроводи општина Житорађа. За садржај ове странице искључиво је одговорна Општина Житорађа и онa не представља званичан став Европске уније.